Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Mai multe mașini au fost alimentate cu apă, într-o benzinărie din Apahida

Publicat acum

pe

lukoil

O benzinărie Lukoil din comuna Apahida a fost amendată, cu 20.000 de lei de către Protecţia Consumatorului, după ce mai mulţi şoferi au reclamat că au alimentat cu apă de la pompe în loc de benzină.

Mai exact, 11 maşini au avut probleme şi au fost duse în service pentru verificări, după ce șoferii lor ar fi alimentat cu apă de la pompe, din benzinăria din comuna Apahida. Mașinile conducătorilor auto s-au oprit după 100 sau 200 de metri parcurși, deoarece în loc de benzină li s-a pus apă în rezervoare.

„CRPC Cluj a amendat cu suma maximă prevăzută de lege, 20.000 de lei, o benzinărie Lukoil din comuna Apahida, pentru punerea pe piaţă a unui produs neconform, în acest caz benzină. De asemenea, am oprit de la comercializare peste 10.000 de litri de benzină şi am prelevat probe pentru analize de laborator, să vedem ce a fost în acele rezervoare de la pompe. Cei de la benzinărie au recunoscut că dintr-o greşeală a ajuns apă în rezervoare, că efectuau o recalibrare la rezervoarele din benzinărie”, a declarat Şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Cluj, Cristian Nicula

Potrivit unui comunicat al Lukoil România transmis, sâmbătă, incidentul de la benzinăria din Apahida a avut loc „în timpul operaţiunii programate de calibrare a parcului de rezervoare, iar dintr-o eroare umană s-a produs o contaminare accidentală cu apă a rezervorului de benzină Ecto Sport 98. Lukoil România a acordat despăgubiri conducătorilor auto care au alimentat cu această benzină”, se mai arată în document.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER