Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mai multe străzi din Dej rămân FĂRĂ ELECTRICITATE!

Publicat acum

pe

Electrica Distribuție Transilvania Nord SA anunță pauză de tensiune pe mai multe străzi din municipiul Dej, începând de marți, 21 martie.

Marți, 21 martie, cu începere de la ora 09:00, se sistează energia electrică în municipiul Dej, pe strada Dealul Rozelor, nr. 11, blocul U, strada Tomis, nr. 28, bloc V, strada Dealul Rozelor, nr. 16, bloc J, strada Dealul Rozelor, nr. 9, bloc T și strada Unirii, nr. 28, bloc I, pauza de tensiune fiind de aproximativ două ore, până în jurul orei 11:00, din cauza unor lucrări programate la instalația de joasă tensiune.

Miercuri, 22 martie, cu începere de la ora 10:00, se sistează energia electrică pe strada Tomis, nr. 17, bloc N, pentru o perioadă de aproximativ șase ore, până în jurul orei 16:00, din cauza unor lucrări programate la instalația de joasă tensiune.

De asemenea, joi, 23 martie, cu începere de la ora 10:00, energia electrică va fi sistată pe strada Tomis, nr. 15, bloc O și strada Tomis, nr. 22, bloc Y, până în jurul orei 16:00, tot din cauza unor lucrări programate la instalația de joasă tensiune.

Va fi pauză de tensiune și vineri, 24 martie, cu începere de la ora 10, pe strada Tomis, nr. 18, bloc A1, strada Amurg, nr. 5, bloc B2, dar și pe strada Zorilor, nr. 4, bloc R1. Durata pauzei de tensiune va fi de aproximativ șase ore, până în jurul orei 16:00, tot din cauza unor lucrări programate la instalația de joasă tensiune.

Compania de electricitate își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de aceste întreruperi, care sunt necesare pentru asigurarea unei bune funcționări a instalațiilor.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER