Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mai mulți studenți FSPAC vor să ajute vârstnicii din Dej

Publicat acum

pe

În cadrul unui proiect intitulat ”Tinerii sunt sprijinul vostru – Dej”, mai mulți studenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) și-au propus să ajute vârstnicii din oraș, ”atât fizic, cât și moral”.

”Persoanele vârstnice sunt cea mai vulnerabilă categorie din orice punct de vedere. Noi, tinerii de la FSPAC, dorim să ajutăm în adevăratul sens al cuvântului deoarece știm cât de importante sunt aceste persoane pentru noi. Suntem conștienți că nu orice persoană are un sprijin în cineva, de aceea am creat această pagină (n.r. – de Facebook) pentru a ajuta persoanele de peste 50 de ani în orice fel posibil”, ne-au explicat reprezentanții proiectului ”Tinerii sunt sprijinul vostru – Dej”.

Dacă considerați că vă aflați în această situație în care nu aveți un sprijin moral sau psihic vă rugăm să ne contactați! De asemenea, rugăm și persoanele care cunosc astfel de cazuri să ne contacteze la numărul 0771649879! Noi promitem să facem tot posibilul să ajutăm, dar în același timp să nu dezvăluim date personale nedorite! Am început deja implementarea proiectului, urmând să dezvoltăm cât mai multe activități. Am distribuit deja mâncare, obiecte de gospodărie, am făcut cumpărături, am strâns donații. De asemenea, vrem să postăm cât mai repede videoclipuri cu psihologi care explică cum pot trece bătrânii peste această perioadă grea cum este criza COVID-19”, au mai spus studenții de la FSPAC, care așteaptă cât mai mulți tineri să se implice în acest proiect.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER