Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

VINERI E PETRECERE MARE – Balul Bobocilor LTCB Dej 2016, la Rex Parc

Publicat acum

pe

....

balul-bobocilor-liceul-tehnologic-constantin-brancusi

Mâine, la Dej, va avea loc Balul Bobocilor 2016 organizat de Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”.

....

Evenimentul va debuta vineri, cu începere de la ora 18, la restaurantul Parc Rex de pe strada Alecu Russo din Dej. O întreagă echipă a făcut pregătiri de zor pentru ca acest eveniment (organizat de clasa a XII-a A, coordonator profesor Maria Viman) să fie cu totul și cu totul special pentru boboci. La final, cei mai buni dintre elevii claselor a IX-a vor fi încoronați –  MISS și MISTER BOBOC, respectiv POPULARITATE – și aplaudați la scenă deschisă de colegii lor mai mari.

Organizatorii promit probe interesante și multe surprize pentru cei care vor răspunde ”prezent” invitației de a participa, vineri, la Rex Parc. Petrecăreții se vor putea distra alături de Pushtiu (Octav Farcaș), Simi (Suciu Simion), Sebi Sfechiș & Pavel Ciceu și trupa Delir. De asemenea, dansatorii de la Latino Angels și No Limit (breakdance) sunt invitați să facă ceea ce știu ei mai bine – să ridice adrenalina participanților.

Pentru o seară reuşită de bal este nevoie şi de o atmosferă pe măsură, aşa că DJ Milu se va afla la pupitru pentru a face show până spre miezul nopții. În premieră pentru un astfel de bal, la microfoane nu se vor afla elevi din clasa organizatoare, ci doi prezentatori obișnuiți deja cu scena, jurnaliștii Răzvan Căucean și Alex Prunean.

Dej24.ro este partener media al acestui eveniment.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER