Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Mâine începe ”Maratonul vaccinării” la Cluj-Napoca – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Mâine, cu începere de la ora 16, are loc startul ”Maratonului vaccinării anti-COVID-19”, organizat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Nu mai puțin de 600 de medici, asistenți, rezidenți și studenți vor imuniza voluntar, timp de trei zile și trei nopți, mai precis până luni, 17 mai, la ora 8. Serul utilizat va fi Pfizer BioNTech, iar procesul în sine se va realiza fără programare, doar cu buletinul, în cadrul ”Maratonului Vaccinării – Împreună pentru Cluj”.

....

Conform organizatorilor, 20 de cabinete de vaccinare vor fi amenajate la Sala Polivalentă BT Arena, pentru a asigura un flux continuu, non-stop, clujenilor care vin la vaccinare. Minorii care vor să se imunizeze vor trebui să aibă acordul scris al unui părinte sau tutore legal, având în vedere că Pfizer BioNTech se poate administra oamenilor cu vârsta de peste 16 ani.

Rapelul va fi administrat după 21 de zile, în perioada 4-7 iunie, tot la BT Arena. Accesul în centrul de vaccinare se va face prin intrarea dinspre Cluj Arena. Centrul de vaccinare va funcționa în holul de la etajul I al Sălii Polivalente BT Arena.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu alte instituții, județene și locale, și spitalele universitare din Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER