Conectează-te cu noi

Eveniment

Managerul Spitalului Municipal Dej: ”În acest moment sunt 73 de cazuri active, indicele e 1,92”

Publicat acum

pe

Medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej a anunțat, astăzi, că indicele de infectare cu noul coronavirus în Dej este 1,92.

”În Dej, în momentul acesta, sunt 73 de cazuri active, ceaa ce reprezintă – la o populație de 38.059 de locuitori la ultimul recensământ – un indice de 1,92. Ieri s-au confirmat încă nouă cazuri. Se iau un considerare cazurile pozitive depistate în ultimele două săptămâni, e un indice variabil, de la o zi la alta (…) Populația trebuie să dea dovadă de responsabilitate, de simț civic, de înțelegere și să se comporte ca atare. Ultimul lucru de dorit e să se ajungă la scenariul cu 3 cazuri la o mie de locuitori, când autoritățile centrale pot să dispună carantinarea localității”, a declarat, la Radio Fir, medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej.

În contextul creșterii numărului cazurilor de COVID-19 în Dej, medicul Mihai Pandrea a făcut, din nou, un apel la cetățeni: să poarte masca de protecție, să își dezinfecteze cât de des posibil mâinile și să evite locurile aglomerate.

Vă reamintim, începând de azi, s-a instituit obligativitatea purtării MĂȘTII în toate SPAȚIILE PUBLICE DESCHISE din municipiul Dej. Anunțul a fost făcut de Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU).

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER