Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mâncare, medicamente și jucării pentru câinii de la adăpostul din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

mancare caini adapost (2)

Un TIR încărcat cu mâncare, medicamente și jucării a ajuns astăzi la Dej pentru a ajuta câinii fără stăpân de la adăpost.

Claudia, Markus și fiica lor Sarah Joyce (Let’s help Hilfe fur Tierheime, Germania) s-au întors pentru a doua oară la Dej pentru a ajuta câinii fără stăpân aflați la adăpostul public din oraș. Astfel, un TIR încărcat cu 13 tone de mâncare, medicamente, jucării, paturi și cuști pentru câinii de la adăpost a sosit azi la Dej, nemții pornind încă de miercuri spre țara noastră. Cei trei inimoși au anunțat că doresc să vină și la iarnă, totul pentru ca patrupedelor din Dej să nu le lipsească nimic.

Ce este interesant e că practic ideea acestui ajutor i-a venit micuței în vârstă de 7 ani, Sarah Joyce, care a văzut pe o rețea de socializare apelul lansat de asociația dejeană. Anul trecut, nemții au venit pentru prima dată la Dej și au adus un TIR încărcat cu donații, constând în mâncare, medicamente și jucării. De asemenea, cei trei străini iubitori de animale ajută asociația din Dej și în ceea ce privește adopțiile internaționale de la adăpostul din oraș.

Asociația Anima Pro Terra Dej va susține prin această donație alimentația câinilor din adăpost până în luna ianuarie.

”Le mulțumim mult de tot pentru sprijinul acordat, în numele prietenilor noștri necuvântători”, transmit cei de la Asociația Anima Pro Terra Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER