Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Manifestare cultural-artistică, astăzi, la Iclod! Vor evolua numeroși artiști de muzică populară

Publicat acum

pe

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean, sprijină o manifestare cultural-artistică care se desfășoară astăzi, 17 mai, în Iclod.

Consiliul Local şi Primăria comunei Iclod, alături de Asociația culturală „Dansatorii de pe Someș”, cu prilejul Anului Centenar, derulează evenimentul intitulat „Suflet de român”. Acesta va debuta la ora 12:30 la Monumentul Eroilor din faţa Bisericii Ortodoxe din centrul comunei Iclod, unde se vor depune coroane de flori din partea administraţiei locale şi a instituţiilor publice.

După-amiază, de la ora 17:00, la Centrul Cultural din vecinătatea Primăriei Comunei Iclod, va avea loc un spectacol folcloric dedicat împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Vor evolua în fața publicului spectator Grupul „Sfântul Nicolae” al Bisericii Ortodoxe Iclod, „Dansatorii de pe Someş” şi soliştii de muzică populară Marinela Zegrean Istici, Raul Oltean, Radu Lazăr, Roxana Suciu și Diana Roman, acompaniați de „Ceteraşii de la Gherla”. Evenimentul va fi prezentat de Marinela Zegrean Istici, consultant artistic al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER