Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Maramureș: Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare de porci mistreți în Lăpușul Românesc

Publicat acum

pe

Un bărbat care participa, sâmbătă, la o partidă de vânătoare organizată legal pe raza localității Lăpușul Românesc a fost împușcat mortal din greșeală de unul dintre colegii săi, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florentina Meteș.

Accidentul mortal a avut loc la o partidă de vânătoare de mistreți desfășurată în vecinătatea localității Lăpușul Românesc. Bărbatul în vârstă de 63 de ani, Gheorghe Buda, se afla împreună cu alte persoane într-o acțiune autorizată. Trupul acestuia a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei” a spus Florentina Meteș.

Surse din cadrul anchetei au mai precizat că bărbatul care a stat ascuns într-o tufă ar fi fost împușcat de unul dintre colegii săi de vânătoare, Ioan Turcu, comandantul Unității de Jandarmi din orașul Târgu Lăpuș. Acesta ar fi tras un foc de armă în direcția tufișurilor când a sesizat o mișcare ușoară, crezând că acolo ar fi porci mistreți.

Accidentul a fost semnalat la numărul unic 112, iar echipajul al serviciului Județean de Ambulanță sosit la locul tragediei a constatat decesul bărbatului. Partida de vânătoare pe fondul de vânătoare din Lăpușul Românesc era autorizată, iar bărbatul accidentat mortal deținea arma în condiții legale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș a mai precizat că un procuror aflat la locul accidentului sprijină polițiștii în continuarea cercetării cazului.

Victima, Gheorghe Buda, era proprietarul unei firme de construcții implicate în ridicarea unor lăcașe de cult din județ, printre acestea aflându-se și Catedrala Episcopală Sf. Treime din municipiul Baia Mare.

 

Sursa – Agerpres

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER