Conectează-te cu noi

Naţional

Mari reduceri pentru cei mici la călătoria cu trenul

Publicat acum

pe

Tren-CFR

Copiii mai mici de 5 ani pot călători gratuit cu trenul fără loc separat, iar copiilor de până la 10 ani li se oferă o reducere de 50% la călătoriile simple cu trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa 1, cât şi la clasa a 2-a.

Această reducere se cumulează cu cea acordată pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online.

La vagoanele cușetă și de dormit, călătoria unui copil se realizează fără plata suplimentului de pat în situația în care acesta nu ocupă un loc separat față de adultul care îl însoțește. Pentru călătoria a 2 copii care ocupă împreună un singur pat se plătește tariful unui singur supliment de pat.

Pentru copiii de până în 10 ani care merg în tabere de vară, în grupuri de minim 20 de elevi, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare se acordă o reducere de 50% la trenurile  InterRegio şi Regio, clasa a 2-a. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor (1 persoană la 10 copii), se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER