Conectează-te cu noi

Naţional

Masca de protecție, OBLIGATORIE pentru români și după 15 mai. UNDE și când trebuie purtată

Publicat acum

pe

Președintele Klaus Iohannis a declarat că, și după data de 15 mai, toți românii vor fi obligați să poarte măști de protecție în spațiile închise și când folosesc transportul în comun.

”Dragi români, aşa vom arată după 15 mai (n.r. – preşedintele purta o mască de protecţia) în spaţiile publice închise şi atunci când vom folosi transportul public în comun. Am decis ca după 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măşti de protecţie în spaţiile publice închise şi atunci când folosim transportul public. Această măsură nu este limitată în timp. Vom putea renunţa la mască, poate la anul, când pandemia va fi sub control.

După data de 15 mai, vom renunţa la restrângerile care privesc persoanele. Nu vom prelungi restricţiile de deplasare. Vom putea să ne deplasăm în spaţiile publice fără a declara unde şi de ce mergem. Este vorba despre libertatea de mișcare individuală. Evident, pentru protecția populației, multe restrângeri vor rămâne în vigoare. Vor rămâne o vreme interdicțiile pentru adunări publice, pentru manifestări, vor rămâne și alte interdicții în vigoare.

Până în 15 mai, stați acasă! După 15 mai vom putea să ne mișcăm mai liber. Însă, viața nu va reveni din păcate la normalitatea pe care am cunoscut-o. Vom avea un plan de relaxare în pași, vom stabili care activitate poate să înceapă. Pas cu pas, după un calendar care ține și de evoluția cazurilor, vom încerca să intrăm într-o nouă normalitate. Pe măsură ce interdicțiile vor fi luate înapoi, răspunderea fiecăruia va deveni mai mare”, a declarat președintele Iohannis.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER