Conectează-te cu noi

Sport

Meci de RISC! CFR Dej – Universitatea Cluj, duminică, pe Stadionul Municipal. 20 de suporteri au interdicție de a participa

Publicat acum

pe

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’ Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică și siguranță a spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele A.S.A. C.F.R. Dej și A.C.S.F. Alb — Negru al Studenților Cluj.

Evenimentul sportiv se va disputa duminică 19 martie, pe stadionul municipal din Dej, județul Cluj, începând cu ora 12:00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 10.30, doar pe bază de bilete și invitații.

Mai mult decât atât, 20 suporteri ai echipei ‘A.C.S.F. Alb — Negru al Studenților Clujeni’ au interdicție de a participa la meciul de fotbal.

În conformitate cu Legea nr.4 din 2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, modificată și completată de Legea nr.10 din 2012, intrarea în stadion, accesul publicului prin dispozitivele electronice de acces (turnichete), paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru desfășurarea evenimentului sportiv în condiții de siguranță publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’ Cluj-Napoca face următoarele recomandări:

  • Gruparea de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’Cluj-Napoca recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice;
  • Gruparea de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’ Cluj-Napoca informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă;
  • De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

 

FOTO – Arhivă

CITEȘTE ȘI:

FOTBAL | CFR Dej va întâlni, pe teren propriu, formația „U” Cluj

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER