Conectează-te cu noi

Sport

Meciurile din Liga a IV-a și Liga a V-a nu se mai dispută. Cum va fi stabilită campioana Clujului

Publicat acum

pe

loading...

Comitetul Județean de Urgență AJF Cluj a decis, astăzi, înghețarea sezonului Ligii a IV-a. La fel și sezonul Ligii a V-a.

Pentru stabilirea campioanei județului Cluj, Liga a 4-a, care va participa la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, și datorită faptului că la data întreruperii campionatului din cauza pandemiei de Covid 19, situația clasamentului din Liga a 4-a arăta astfel: 1. ACS FC Someșul Dej – 40 puncte, 2. ACS Florești – 38 puncte, 3. ACS Supporter 2.0 Cluj-Napoca – 37 puncte, 4. ACS Vulturul Mintiu Gherlii – 31 puncte, Comitetul de Urgență dispune ca în luna iulie 2020, să se desfășoare un miniturneu în 3 echipe (primele 3 clasate, departajate de mai puțin de 4 puncte în clasament).

Jocurile acestui miniturneu vor avea loc pe teren neutru. Tragerea la sorți, datele de desfășurare, precum și alte condiții (stabilire punctaj din cele 3 variante: 1. păstrarea numărului de puncte acumulate, 2. înjumătățirea punctelor acumulate, 3. anularea punctelor) se vor stabili în cadrul Comitetului Executiv din luna iunie 2020, unde vor fi invitați și reprezentanții primelor 3 cluburi”, anunțat AJF Cluj.

Totodată, pentru desfășurarea Cupei României faza județului Cluj a sferturilor de finală, semifinalelor și finalei, jocurile se vor desfășura în cursul lunii iulie, începând cu data de 4 sau 11. Finala se va disputa la data de 25 iulie 2020.

”Jocurile de baraj, pentru promovarea în Liga a 3-a, vor avea loc, probabil (decizia va aparține FRF) în 4-5 august 2020. Toate hotărârile Comitetului de Urgență vor fi validate sau nu, în Comitetul Executiv, care va avea loc în luna iunie”, mai transmite AJF Cluj.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER