Conectează-te cu noi

Sport

Meciurile din Liga a IV-a și Liga a V-a nu se mai dispută. Cum va fi stabilită campioana Clujului

Publicat acum

pe

Comitetul Județean de Urgență AJF Cluj a decis, astăzi, înghețarea sezonului Ligii a IV-a. La fel și sezonul Ligii a V-a.

Pentru stabilirea campioanei județului Cluj, Liga a 4-a, care va participa la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, și datorită faptului că la data întreruperii campionatului din cauza pandemiei de Covid 19, situația clasamentului din Liga a 4-a arăta astfel: 1. ACS FC Someșul Dej – 40 puncte, 2. ACS Florești – 38 puncte, 3. ACS Supporter 2.0 Cluj-Napoca – 37 puncte, 4. ACS Vulturul Mintiu Gherlii – 31 puncte, Comitetul de Urgență dispune ca în luna iulie 2020, să se desfășoare un miniturneu în 3 echipe (primele 3 clasate, departajate de mai puțin de 4 puncte în clasament).

Jocurile acestui miniturneu vor avea loc pe teren neutru. Tragerea la sorți, datele de desfășurare, precum și alte condiții (stabilire punctaj din cele 3 variante: 1. păstrarea numărului de puncte acumulate, 2. înjumătățirea punctelor acumulate, 3. anularea punctelor) se vor stabili în cadrul Comitetului Executiv din luna iunie 2020, unde vor fi invitați și reprezentanții primelor 3 cluburi”, anunțat AJF Cluj.

Totodată, pentru desfășurarea Cupei României faza județului Cluj a sferturilor de finală, semifinalelor și finalei, jocurile se vor desfășura în cursul lunii iulie, începând cu data de 4 sau 11. Finala se va disputa la data de 25 iulie 2020.

”Jocurile de baraj, pentru promovarea în Liga a 3-a, vor avea loc, probabil (decizia va aparține FRF) în 4-5 august 2020. Toate hotărârile Comitetului de Urgență vor fi validate sau nu, în Comitetul Executiv, care va avea loc în luna iunie”, mai transmite AJF Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER