Conectează-te cu noi

Sport

MEDALII DE BRONZ pentru LAPI Dej la Campionatul Național de Volei pentru Speranțe – FOTO

Publicat acum

pe

Voleibaliștii de la LAPI Dej au obținut medaliile de bronz la Campionatul Național Masculin de Volei pentru Speranțe.

Turneul final s-a disputat la București, titlul fiind cucerit de formația gazdă, CTF Mihai I, care a învins în finală, cu scorul de 3-1, echipa CSS Tulcea. Medaliile de bronz au fost obținute de LAPI Dej, care în finala mică s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației CSS Botoșani.

Aflată în Seria I, LAPI Dej a învins Dinamo și CSS Blaj cu 3-1, însă a pierdut cu același scor cu CSS Tulcea. Cu șase puncte acumulate din cele două victorii și pe baza raportului dintre punctele câștigate și cele pierdute (grație în special primului set, câștigat la 14 puncte diferență), echipa antrenată de Mircea Itt s-a calificat în semifinale, acolo unde a cedat însă cu 3-0 în fața CTF Mihai I.

În finala mică, cu medaliile de bronz pe masă, sportivii din Dej au dat tot ce au avut mai bun pe terenul sălii Școlii Gimnaziale 205 ”Adrian Păunescu” din București și și-au adjudecat partida cu CSS Botoșani cu 3-1. De cealaltă parte, în finala mare, CTF Mihai I a devenit campioană după ce a câștigat tot cu 3-1 confruntarea cu CSS Tulcea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER