Conectează-te cu noi

Eveniment

Medic de la Spitalul Municipal Dej: ”Suntem pe o pantă ascendentă” | Câte cazuri s-au înregistrat recent

Publicat acum

pe

La Dej numărul cazurilor de COVID-19 continuă să crească. Drept urmare, astăzi, autoritățile vor impune restricții în încercarea de a limita răspândirea virusului.

Despre cazurile pozitive înregistrate la Dej în septembrie și în primele patru zile ale lunii octombrie a vorbit astăzi medicul Laura Coman:”În ultima vreme, începând cu 1 septembrie, numărul cazurilor a crescut, suntem pe o pantă ascendentă. Practic ne confruntăm al doilea val. În luna septembrie am înregistrat 129 de cazuri, iar acum, din 1 până în 4 octombrie, un număr de 21 de cazuri, un număr foarte mare. Deci în patru zile 21 de cazuri. Într-adevăr testăm mult mai mult față de lunile precedente, testăm atât pacienții internați în secțiile spitalului, cât și pacienții care se prezintă la cortul de triaj și în camera de gardă cu simptome de infecție cu COVID-19. Luna trecută, la nivelul spitalului nostru, am avut undeva la peste 700 de teste efectuate. A crescut numărul testărilor, a crescut numărul îmbolnăvirilor”, a precizat, la Radio Fir, Laura Coman, medic specialist din cadrul Compartimentului Boli Infecțioase, Spitalul Municipal Dej.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER