Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Medic din Dej, DECORAT de președintele României. ”Singură nu aș fi reușit” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Pentru munca depusa în perioada pandemiei, atunci când a coordonat secția COVID-19, Laura Coman (medic primar Boli Infecțioase) a fost decorată cu Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit de președintele României, Klaus Iohannis.

Medicul Laura Coman a fost decorată, ieri, la aniversarea de 160 de ani a Spitalului Municipal Dej, în semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea de care a dat dovadă în creșterea calității actului medical, pentru curajul și solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19.

”Doamna doctor Laura Coman este medic primar Boli Contagioase și ea a fost <<motorul>> echipei COVID, alături de ceilalți colegi. Domnul președinte Klaus Werner Iohannis i-a oferit titlul de <<Meritul Sanitar>> în grad de Cavaler”, a spus managerul Spitalului Municipal Dej, medicul Mihai Pandrea, înainte de a-i înmâna distincția.

”Mulțumesc tuturor colegilor! Singură nu aș fi reușit, fără sprijinul colegilor de diverse specialități, începând de la colegi pneumologi, la cei din gardă, colegi urgentiști, colegi anesteziști, colegi radiologi. Foarte mult a contat și sprijinul personalului medical auxiliar, asistenți medicali, infirmiere. Un merit deosebit îl are asistenta șefă pe secția COVID Alexandrina Szabo, care a fost prezentă zi și noapte în acest spital. Mult respect tuturor colegilor care s-au implicat în acești doi ani”, a declarat medicul Laura Coman, în fața invitaților prezenți în sala de ședințe din Policlinica Dej, acolo unde s-a marcat aniversarea unității spitalicești de pe strada 1 Mai.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER