Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

”Meditații” despre droguri în trei școli din Gherla – FOTO

Publicat acum

pe

....

Ieri, 12 decembrie, în baza planului comun teritorial de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară au demarat o serie de activități în cadrul a trei unități școlare din municipiul Gherla.

Astfel, activitățile s-au derulat în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Gherla și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj, cu sprijinul specialiștilor Agenției Naționale Antidrog și a polițiștilor locali din cadrul Poliției Locale Gherla.

....

Au fost abordate teme precum prevenirea consumului de substanțe psihoactive, riscuri și consecințele asociate consumului de substanțe psihoactive, prevenirea implicării elevilor în comiterea unor fapte antisociale, asociate fenomenului de absenteism școlar, dar și alte teme destinate elevilor și cadrelor didactice.

La aceste activități au participat un număr de peste 300 de elevi din clasele a VII-a, a VIII-a, a X-a și a XI-a.

Totodată, polițiștii au efectuat verificări în proximitatea unităților școlare, în localurile și unitățile de alimentație publică, pretabile a fi frecventate de elevi.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER