Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Meditații gratuite pentru elevii de clasa a VIII-a din Dej

Publicat acum

pe

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej implementează, pentru al doilea an consecutiv, un proiect socio-educațional pentru elevii care se pregătesc să susțină examenele de la finalul clasei a VIII-a.

În fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 21 octombrie 2017 și până la sfârșitul anului școlar în curs, 30 de elevi din clasa a VIII-a vor beneficia de meditații școlare gratuite. Materiile pentru care se vor desfășura aceste meditații sunt la Limba Română și Matematică. Profesoarele Simona Bumbu și Jica-Mariana Moldovan, ambele de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Dej, se vor implica în acest proiect printr-un act de voluntariat. De asemenea, Daniela Petrescu, profesor metodist pentru disciplina Religie, a fost cea care a facilitat parteneriatul Asociației Filantropia Ortodoxă Dej cu școlile partenere. Elevii care vor beneficia de aceste meditații gratuite provin de la Școala Generală Nr. 1, Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

A devenit o tradiție organizarea de meditații în Sala de Conferințe a Protopopiatului Ortodox din Dej și țin să precizez faptul că la aceste meditații se poate înscrie orice elev, indiferent de etnie sau confesiune”, a spus Costinel Șoaită, director executiv Filantropia Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER