Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Menage a trois”, un nou succes la Centrul Cultural Arta din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

teatru Dej Ioan Isaiu (8)

Centrul Cultural Arta din Dej a găzduit în această seară piesa de teatru ”Meange a trois”, cu actorul dejean Ioan Isaiu în distribuție.

....

Deși comedia ”Menage a trois” a mai fost pusă în scenă în urmă cu 3 ani la Dej, Centrul Cultural Arta a fost din nou plin și dejenii au venit în număr mare să-l vadă pe Ioan Isaiu. Aproape 800 de spectatori au aplaudat la scenă deschisă evoluția de pe scenă a celor trei actori, Sorin Misirianțu, care este și regizorul acestei piese, Anca Lăcușteanu și dejeanul Ioan Isaiu.

Piesa de teatru a suferit câteva modificări de la prima reprezentație (n.r. în urmă cu trei ani de la Dej), publicul însă a fost deschis și a răspuns pozitiv la noul scenariu, mulți dintre cei prezenți afirmând că piesa în forma actuală este mai amuzantă.

La finalul spectacolului Ioan Isaiu s-a declarat mulțumit de faptul că publicul dejean a răspuns pozitiv la invitația organizatorilor. ”Publicul din Dej e avid de cultură, e avid de teatru, din punctul nostru de vedere e un public genial. Pentru că sunt oameni care nu vin într-o rutină la teatru, ci vin pentru că vor să vadă teatru, unii chiar pentru prima oară (…) și atunci normal că ne bucurăm de fiecare dată când venim la Dej. E în primul rând că joc în fața prietenilor mei, pentru că dejenii sunt prieteni și sunt oameni lângă care am crescut. Colegii mei îmi împărtășesc părerea și se simt foarte bine în Dej”, a spus Isaiu la finalul spectacolului. Imagini VIDEO cu interviul acordat de Isaiu poți vedea AICI.

Ioan Isaiu a plecat imediat după spectacol la București, asta pentru că dimineață participă la filmări pentru emisiunea ”Cireașa de pe tort” (difuzată cel mai probabil la sfârșitul lunii martie). Cu toatea acestea, dejeanul a promis că se întoarce la Dej cu o premieră, cel mai probabil în luna mai.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER