Conectează-te cu noi

Eveniment

Mesaj RO-ALERT primit de locuitorii din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Mai mulți locuitori din municipiul Dej ne-au semnalat că au primit azi, în jurul orei 14:25, un mesaj RO-ALERT.

”ALERTĂ EXTREMĂ. În contextul creșterii accelerate a ratei de infectare la nivel național cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea sănătății dumneavoastră și a celor din jur, informați-vă din surse oficiale și respectați măsurile igienico-sanitare și de distanțare fizică. Alegeți să vă vaccinați acum împotriva COVID-19! DSU. fiipregatit.ro, vaccinare-covid.gov.ro”, a fost mesajul RO-ALERT.

Azi, 6 octombrie, în municipiul Dej rata de incidenţă cumulată la 14 zile a ajuns la 5,38 la mie (206 cazuri COVID-19). 

ACTUALIZARE: Mesajul RO-ALERT s-a trimis la nivelul întregii țări. Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă a anunţat că săptămânal va fi emis un mesaj Ro-Alert despre importanţa respectării măsurilor de prevenire, a informării din surse oficiale precum şi recomandarea de vaccinare.

“În cadrul CNCAV am agreat să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care să transmitem importanţa respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu Sars-COV-2 şi de informare din surse oficiale, precum şi recomandarea foarte fermă de vaccinare. Mai mult decât atât, vor fi transmise mesaje şi prin intermeniul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către pacienţii cu afecţiuni cronice, care se află în evidenţa CNAS cu afecţiuni cronice”, a precizat Gheorghiţă, azi, într-o conferinţă de presă. 

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER