Conectează-te cu noi

Naţional

MESAJE de Paștele Catolic 2021. Urări pentru familie, prieteni și colegi

Publicat acum

pe

Peste două miliarde de credincioși romano-catolici, unitarieni, reformați și evanghelici din întreaga lume sărbătoresc Învierea Mântuitorului. 

Mesaje pentru Paștele Catolic 2021

 • Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a înviat!
 • Sper din toată inima ca Paștele acesta să-ți întărească încrederea și speranța în mai bine! Hristos a înviat!
 • Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa li să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Paște fericit!
 • Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și baftă la ciocnit… ouă!
 • Țin să vă urez sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie și dragoste!
 • Minunea Învierii să îți aducă în suflet împăcare, armonie, iertare și iubire! Privește cu seninătate înainte și bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!
 • Lumina Sfintei Învieri să îți aducă bucurie, iubire și o minune care să îți schimbe viața în cel mai frumos mod posibil!
 • Fii în sentimentul Paștelui…astăzi fii înțelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paștelui.
 • Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de căldură cum numai tu știi!
 • E ziua în care se naște speranța, iubirea și gândul bun. E ziua în care iertăm și dăruim. E ziua Învierii domnului. Paște fericit!

Urări deosebite pentru Paștele Catolic, din data de 4 aprilie

 1. De Paști… Dincolo de cadouri, de petreceri… se află adevărata semnificație a Paștelui, încearcă să-i dai lumină și să o trăiești cu adevărat. Hristos a înviat!
 2. Minunea Învierii să îți aducă în suflet împăcare, armonie, iertare și iubire! Privește cu seninătate înainte și bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!
 3. Sfintele sărbători să vă aducă numai gânduri senine, lumină în suflet și multe bucurii alături de cei dragi. Paște fericit!
 4. Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ți aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate!
 5. Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Așa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!
 6. E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiți să ierți ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT! 
 7. Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!
 8. Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldura în suflete! Hristos a Înviat!
 9. Un iepuraș cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roșu, care să vă umple coșul. Hristos a înviat!
 10. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a Înviat!
 11. Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paște Fericit!
 12. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Paste fericit!
 13. Redescoperă sentimentele sincere ce și se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de căldură cum numai tu știi să fii!
 14. Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate. Paște fericit!
 15. Iepurașul mustăcios și-a luat ciorapii pe dos și mi-a zis în două șoapte, să-ți dau un MESAJ DE PAŞTE!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER