Conectează-te cu noi

Naţional

Mesajul amuzant al SRI, de Ziua Internațională a Zâmbetului: “Zâmbeşte! Niciodată nu ştii cine te urmăreşte”

Publicat acum

pe

sri-serviciul-roman-de-informatii-ziua-zambetului

Serviciul Român de Informaţii (SRI) marchează Ziua Internaţională a zâmbetului printr-un nou mesaj care face valuri pe Facebook.

Cu un umor demonstrat deja cu alte ocazii (1 martie, Dragobete, 8 martie, 1 aprilie), SRI a stârnit amuzamentul celor care urmăresc pagina de Facebook a Serviciului printr-un mesaj inedit: „Zâmbeşte! Niciodată nu ştii cine te urmăreşte.”

Alte mesaje amuzante ale SRI:

– „De Dragobete, fetele îşi puneau busuioc sub pernă ca să îşi afle ursitul. Astăzi invetigăm mai diversificat.” (Dragobete)

– SRI a marcat prima zi de primăvară calendaristică printr-o imagine cu ghiocei, alături de mesajul „Nu mai sunt acoperiţi”. (1 Martie)

– „De 8 Martie, 67% din SRI pregătesc cafeaua pentru celelalte 33 de procente. Ajută-ne să echilibrăm acest raport! www.sri.ro/cariere.html.” (8 Martie)

– „SRI‬ nu vă poate păcăli nici de  ‎1 aprilie‬”, a fost mesajul Serviciului de Ziua Păcălelilor, alături de un clip video în care este prezentată o testare la detectorul de minciuni. (1 Aprilie)

Ziua mondială a zâmbetului a fost marcată pentru prima dată în 1999, în Worcester, orașul natal al lui Harvey Ball, creatorul „smiley face”. În același an, Harvey Ball a fondat și World Smile Corporation, care avea să fie sponsorul anual al evenimentului internațional. Evenimentul a continuat să fie aniversat și în anii următori, devenind cunoscut în întreaga lume. Fundația Harvey Ball World Smile, creată după decesul lui Harvey Ball, în 2001, a devenit sponsorul oficial al Zilei mondiale a zâmbetului.

 

Sursa – stiripesurse.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER