Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Armatei României

Publicat acum

pe

În fiecare an, la data de 25 octombrie, sărbătorim Ziua Armatei României și cu această ocazie primarul municipiului Dej, Morar Costan, a dorit să transmită un mesaj prin intermediul publicației noastre.

Astăzi, 25 octombrie, sărbătorim Ziua Armatei României, instituția care a apărat de-a lungul timpului suveranitatea și integritatea statului național român. Ziua de 25 octombrie 1944 este o zi însemnată pentru istoria poporului român, fiind ziua în care Armata Română, elibera ultima brazdă de pământ românesc de sub dominația fascistă.

La împlinirea a 74 de ani de la acel moment istoric, ne înclinăm cu recunoștință și le aducem un pios omagiu militarilor români, pentru faptele de vitejie, pentru sacrificiul suprem și punerea datoriei de ţară şi neam, mai presus de propria viaţă.

În aceste momente de sărbătoare transmitem respect şi apreciere tuturor militarilor care apără unitatea naţională și valorile poporului român. Ne gândim cu mândrie la militarii dejeni care reprezintă pentru comunitatea noastră un simbol al patriotismului și devotamentului pentru țară.

Și astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate acestei zile, în misiuni în țară sau teatrele de operații din zone de conflict.

Pentru modul în care reprezintă țara și comunitatea în misiunile naționale și internaționale, dovedind profesionalism, devotament și spirit de sacrificiu, pentru sprijinul acordat în manifestările organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor, aprecierea şi respectul nostru, multă sănătate şi succes în întreaga activitate, iar militarilor dejeni plecați în teatrele de operații, le transmitem misiune ușoară și să se întoarcă sănătoși, cu bine, acasă.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!”, transmite primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER