Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

Publicat acum

pe

nunta de aur (5) morar costan primar

De Ziua Internațională a Educației, primarul municipiului Dej, Morar Costan a transmis un mesaj prin intermediul Dej24.ro.

”Astăzi, 5 octombrie, este Ziua Internaţională a Educaţiei şi a Profesorului. O zi dedicata tuturor celor care străbat frumosul dar si totodată, greul drum al cunoaşterii. Este ziua dascălilor, a celor care zi de zi se apleacă cu dăruire şi profesionalism, asupra copiilor noştri, transmiţându-le cunoştinţele şi întreaga experienţă, pregătindu-i pentru paşii următori ai vieţii. Este ziua in care ne îndreptam atenţia spre cei care se pregătesc pe băncile instituţiilor de învăţământ, cei care reprezintă viitorul fiecărei familii şi al comunităţii.

Municipiul Dej se mândreşte cu instituţii de învăţământ de prestigiu, cadre didactice bine pregătite şi devotate care împreună cu elevii s-au remarcat prin rezultate de excepţie.

Tuturor astăzi, le transmit felicitările şi respectul meu  pentru munca şi efortul depus pe tărâmul educaţiei, care stă la baza dezvoltării şi viitorului nostru. La mulţi ani!”, arată primarul Morar Costan.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER