Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mesajul primarului municipiului Dej, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a dorit să transmită prin intermediul Dej24.ro un mesaj cu ocazia Zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.

Astăzi sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii. Este o zi în care ne îndreptăm gândurile de recunoștință și prețuire spre ființele dragi sufletului nostru, mamă, soţie, bunică sau fiică.

....

Această zi, care le este dedicată, nu întâmplător se află în prima lună a primăverii, luna renaşterii la viaţă a naturii, a frumosului şi a speranţei. Și, nu întâmplător această zi este asociată cu chipul frumos și vocea caldă a mamei, cu imaginea celei care ne-a dat viaţă, ne-a călăuzit pașii, învățându-ne ce înseamnă respectul și echilibrul.

Simbolul frumuseții și al gingășiei, cu un rol deosebit de important în familie dar și în societate, femeile au capacitatea și forța de a ne fi alături în momentele frumoase sau delicate ale vieţii, ne oferă toată afecțiunea și ne fac să ne simțim împliniți.

Pentru tot ceea ce reprezintă pentru noi, pentru bucuria care ne-o aduc zilnic prin grijă, zâmbete și bunătate, astăzi mai mult ca oricând, le mulțumim și le transmitem toată aprecierea noastră.

La mulți ani, stimate doamne și domnișoare! Să aveți parte de o primăvară senină cu bucurii, dragoste și împliniri!”, a transmis primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER