Conectează-te cu noi

Administraţie

Mesajul primarului municipiului Dej, Morar Costan, cu ocazia Zilei Armatei României

Publicat acum

pe

Costan-Morar

Ziua de astăzi, 25 octombrie, este o zi însemnată pentru istoria poporului român şi pentru cei care au îmbrăcat şi îmbracă uniforma Armatei Române. Este Ziua Armatei României, care la data de 25 octombrie 1944, a eliberat de sub ocupația hortistă și nazistă, Transilvania de Nord.

Astăzi la aniversarea a 71 de ani de la glorioasa zi, aducem un pios omagiu militarilor români care au pus mai presus soarta neamului românesc decât propria lor viaţă, îndeplinindu-şi misiunea nobila de a apăra integritatea teritorială a statului român.

În această zi de sărbătoare, ne înclinăm cu respect în faţa celor care astăzi continuă tradițiile militare și apără unitatea naţională. Municipiul Dej a fost privilegiat de-a lungul timpului, de prezenţa militarilor, ce ne-au reprezentat cu cinste în ţară şi în lume, reprezentând o mândrie pentru noi.

Chiar astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate Zilei Armatei, iar o parte se află în Afganistan, unde aşa cum au făcut şi până acum, îşi îndeplinesc cu seriozitate misiunile.

Pentru profesionalismul, devotamentul şi sacrificiul dovedit în misiunile naţionale şi internaţionale, pentru sprijinul acordat în manifestările organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor aprecierea şi recunoştinţa mea şi a instituţiei pe care o conduc, multă sănătate şi succes în îndeplinirea misiunilor.

Militarilor dejeni care se află în Afganistan, departe de casă şi de cei dragi, le urez misiune uşoară şi să se întoarcă cu bine, cu toţii acasă.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!”, a transmis primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER