Conectează-te cu noi

Administraţie

Mesajul primarului municipiului Dej, Morar Costan, la începutul noului an școlar

Publicat acum

pe

Morar Costan primar Dej

Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a dorit să transmită un mesaj cu ocazia debutului noului an școlar.

Astăzi începe un nou an şcolar, un nou an de provocări, de emoţii şi aşteptări pentru elevi, cadre didactice şi părinţi. Sunt momente cu o puternică încărcătură emoţională pentru fiecare, momente în care după o vacanţă binemeritată, continuaţi drumul cunoaşterii. Este un drum frumos, deloc uşor, însă un drum pe care îl parcurgeţi împreună.

Stimate cadre didactice, vă felicit pentru tot ce aţi reuşit să realizaţi împreună cu elevii noştri şi sunt convins că şi în acest an îi veţi pregăti cu acelaşi devotament și profesionalism, care au adus prestigiu scolii, prin rezultatele obţinute de elevii pregătiţi de dumneavoastră.

Dragi elevi, aveţi entuziasm şi energie, aveţi capacitatea de a depăşi orice obstacol prin responsabilitate şi seriozitate, iar cunoştinţele pe care le veţi acumula în acest an vor contribui la dezvoltarea voastră, la clădirea viitorului vostru ca oameni. Aveți alături de voi cadrele didactice care vă vor transmite cunoştinţele şi experienţa necesare pregătirii voastre și părinții care la fel cum vă sunt astăzi alături, vă vor sta, alături în continuare cu toată dragostea şi susţinerea.

Ca primar al Municipiului Dej vă voi oferi şi pe parcursul acestui an, tot sprijinul pentru asigurarea condiţiilor necesare pregătirii educaţionale, pregătire care sunt sigur că se va materializa la final prin rezultate deosebite.

Vă doresc tuturor un nou an şcolar încununat cu succes şi reuşite!”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER