Conectează-te cu noi

Naţional

METEO | Vremea în România până la 1 iunie

Publicat acum

pe

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în a doua săptămână din mai, în regiunile sudice, vestice şi sud-vestice.

”Valorile termice vor fi uşor mai ridicate, decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sudice, vestice şi sud-vestice, dar şi uşor mai coborâte în extremitatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane”, anunță, pentru intervalul 11-18 mai, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Ulterior, între 18 şi 25 mai, temperatura aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în regiunile estice şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Conform ANM, între 25 mai şi 1 iunie, temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

”Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai ridicate în regiunile sudice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în toată ţara”, transmit meteorologii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER