Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Președintele CJ Cluj a fost pe șantierul DJ109C Gherla-Fizeșu Gherlii-Țaga – FOTO

Publicat acum

pe

Mihai Seplecan vizita 2

Marţi, 23 iunie, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, a efectuat o vizită în teren, la şantierul drumului judeţean 109 C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga.

....

În acest context, a fost vizitat atât şantierul drumului judeţean 109 C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga cât şi alte sectoare de drumuri cum ar fi, spre exemplu, cel care duce în localitatea Buza, aflat într-o stare extrem de avansată de degradare. În ansamblu, vizita în teren a vizat diferite sectoare de drum judeţean, respectiv porţiuni degradate pe care încă nu s-a intervenit în vederea reabilitării, porţiuni deja finalizate şi sectoare aflate în plin proces de reabilitare şi modernizare.

Având în vedere importanţa deosebită pe care o reţea de drumuri de calitate o poate avea atât pentru dezvoltarea economico-socială a întregului judeţ, prin atragerea de noi investitori, cât şi în ceea ce priveşte asigurarea unor condiţii de viaţă decente locuitorilor din toate zonele judeţului, am dorit să fac această trecere în revistă a mai multor sectoare de drumuri judeţene. Ea prefaţează o analiză pe care o vom realiza, extrem de amănunţită, care ne va indica la final care este necesarul exact de drumuri judeţene pe care va trebui să efectuăm lucrări de modernizare şi reabilitare şi ordinea în care vom face aceste lucrări, în funcţie de o serie de criterii obiective care vor stabili prioritizarea. În orice caz, dincolo de rezultatele acestei analize şi de soluţia optimă pentru finanţarea lucrărilor, de un lucru vreau să vă asigur: nu am fost niciodată şi nu voi fi adeptul lucrărilor de plombare, extrem de scumpe dar ineficiente, în locul acestora urmând să promovez lucrări de reabilitare şi modernizare prin turnarea de covor asfaltic de grosimea indicată prin normativele în vigoare, singurele în măsură să reziste peste ani şi să ne scutească de intervenţii repetate, la intervale mult prea scurte de timp. După cum am mai afirmat, interesul comunităţii şi economisirea banului public mă ghidează în permanenţă, acesta fiind motivul pentru care voi opta strict pentru lucrări durabile şi de înaltă calitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER