Conectează-te cu noi

Naţional

Milioane de utilizatori Telekom au rămas ieri fără semnal! Ce s-a întâmplat

Publicat acum

pe

loading...

Ieri după-amiază, în jurul orei 12:00, rețeaua Telekom a căzut, foarte mulți dintre clienți fiind puși în situația de a nu putea suna sau fi sunați. Reprezentanții Telekom au detaliat problema pe pagina lor de Facebook.

Prin intermediul mesajului postat, compania de telefonie a încercat să-i liniștească pe abonații care se confruntau cu problema lipsei semnalului la telefon.

Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali”, a transmis ieri operatorul de telecomunicații prin mesajul de pe Facebook.

Mesajul a creat vâlvă printre internauți, postarea companiei fiind distribuită de mii de ori în mediul online, mulți declarându-și nemulțumirea față de aceste probleme de ordin tehnic.

Abia aseară, în jurul orei 21:00, Telekom anunța că problemele fuseseră rezolvate în proporție de 80%. Urmează acum ca reprezentanții companiei să vină cu clarificări în acest sens și cu un comunicat oficial.

ACTUALIZARE:

Situatia a fost cauzata de un echipament care a cedat, in contextul mai larg al unor lucrari de modernizare si de crestere a capacitatii retelei mobile. Specialistii nostri au depus toate eforturile pentru solutionarea problemelor in cel mai scurt timp posibil”, a transmis Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de telefonie mobilă din România.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER