Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Militari din Dej au participat la Exercițiul multinațional ”MORAVIAN LANCE 22”, în Cehia – FOTO

Publicat acum

pe

Exercițiul multinațional ”MORAVIAN LANCE 22” este rezultatul unei colaborări eficiente a detașamentului format din militarii Brigăzii 81 Mecanizată „Grigore Bălan” cu partenerul ceh.

Detașamentul format din militarii Batalionului 811 Infanterie ”Dej” și cei ai Batalionului 813 Infanterie ”Maramureș” au ajuns pe teritoriul Republicii Cehe în data de 17 octombrie.

În perioada 17-28 octombrie, acest detașament este parte al unui cadru de instruire cu partenerul ceh care vizează menținerea și dezvoltarea cooperării internaționale militare.

Pe întreaga durată a acestui exercițiu internațional, interoperabilitatea dintre cele două structuri este asigurată prin intermediul planificării și conducerii exercițiilor tactice într-un mediu operațional întrunit și multinațional.

”MORAVIAN LANCE 22” reprezintă un cadru eficient care asigură schimbul de experiență în pregătire la nivel tactic și contribuie semnificativ la dezvoltarea nivelului de instruire al militarilor Brigăzii 81 Mecanizată ”Grigore Bălan”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER