Conectează-te cu noi

Eveniment

Militarii din Dej pleacă în MISIUNE ÎN AFGANISTAN. Ieri s-au verificat ținuta și echipamentul de instrucție

Publicat acum

pe

batalionul 811 Infanterie 2

Batalionul de Infanterie Protecţia Forţei/Kandahar Air Field a desfăşurat, ieri, 16 iunie 2015, prima revistă de front, la care a participat și militarii din cadrul Batalionului 811 Infanterie Dej.

La această activitate au participat locţiitorul comandantului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, colonel Ioan-Marian Cristurean, care a fost însoţit de o comisie de la comandamentul acestei structuri, cât şi militarii din cadrul Batalionului 811 Infanterie Dej, care au fost selecţionaţi pentru a participa la această misiune.

Scopul general al activităţii a fost verificarea ţinutei şi a echipamentului de instrucţie ale tuturor militarilor batalionului, în vederea începerii pregătirii pentru misiune în condiţii optime. Locţiitorul comandantului brigăzii a folosit acest prilej pentru a transmite militarilor care vor participa la misiune convingerea că perioada pregătirii pentru misiune este un prilej foarte bun pentru perfecţionarea deprinderilor şi realizarea coeziunii necesare îndeplinirii misiunilor din Teatrul de Operaţii din Afganistan.

Activitatea s-a încheiat cu defilarea efectivelor batalionului.

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER