Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DIN SUFLET. Militarii din Dej plecați în Afganistan vor primi scrisori redactate de copilași

Publicat acum

pe

Afganistan militari dej instructie (34)

Militarii români din Afganistan, inclusiv cei din Dej, vor avea parte de o surpriză plăcută în zilele care urmează: vor primi scrisori redactate de copilași.

„Tinerii Voluntari” din Câmpia Turzii, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Pavel Dan” şi Clubul Copiilor Câmpia Turzii au realizat zilele trecute un gest de apropiere sufletească faţă de militarii români care se află în misiune în Afganistan.

225 de scrisori sunt pe cale să plece spre Teatrul de Operaţii din Afganistan, acestea urmând a fi primite de militarii români, inclusiv cei din Dej, în preajma Zilei Naţionale a României sau de Crăciun. Scrisorile redactate de către tinerii și copiii din Câmpia Turzii urmăresc să aducă o rază de bucurie, celor care, de sărbători sunt departe de cei dragi si de ţară.

Grupul de implicare socială „Tinerii Voluntari”, înfiinţat în octombrie 2015 şi aflat sub patronajul Parohiei Câmpia Turzii II, are că scop realizarea de proiecte sociale, culturale, artistice, spirituale, ecologice sau manageriale. Din grup fac parte adolescenţi din Câmpia Turzii cu vârste cuprinse între 13-25 ani, fiind indrumati de preotul paroh Daniel-Nicolae Valean.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER