Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Minora din Cluj, bătută și abandonată pe un câmp

Publicat acum

pe

loading...

O tânără în vârstă de 16 ani din comuna clujeană Cojocna, care a fost dată dispărută şi găsită în scurt timp, a fost bătută şi abandonată pe un câmp. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Minora în vârstă de 16 ani a fost dată dispărută vineri, după ce a plecat la o şcoală din Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă. Aceasta nu a mai putut fi contactată pe telefonul mobil care era închis. Ea a fost găsită de poliţişti, sâmbătă, pe un câmp de pe raza localității Căianu.

Conform oamenilor legii, fata a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la spital.

„A refuzat să coopereze cu organele de poliţie. În prezent, există un cerc de suspecţi și se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care minora a fost agresată. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt”, au precizat surse din anchetă.

Aceleași surse susțin că ”nu există date care să indice că minora a fost violată”.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER