Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Minoră din Dej, violată de un bărbat arestat la domiciliu

Publicat acum

pe

viol

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit de comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, contra libertăţii persoanei şi integrităţii sexuale.

....

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unor multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

În fapt, la data de 27 ianuarie, o minoră de 15 ani, din Dej, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Dej şi a sesizat că a fost victima infracţiunii de viol. Aceasta a relatat că, la data de 26.01.2015, în timp ce se îndrepta spre casă, un autoturism ar fi oprit în dreptul ei, iar conducătorul auto, pe care nu îl cunoştea, ar fi abordat-o.

Victima s-ar fi urcat în autoturismul bărbatului, care ar fi dus-o în localitatea Mica, unde ar fi întreţinut un raport sexual, împotriva voinţei sale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 30 de ani, din localitatea Mica, bănuit de comiterea faptelor menţionate. Astfel, s-a stabilit că,  în noaptea de 26/27.01.2015, bărbatul în cauză ar fi condus un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, faţă de bărbat era dispusă măsura arestului la domiciliu, în altă cauză.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, fapte prevăzute de Codul penal.

Totodată, poliţiştii au încunoştiinţat instanţa de judecată, cu privire la încălcarea măsurii arestului la domiciliu.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER