Conectează-te cu noi

Eveniment

Minori de 9 și 14 ani, căutați în Dej și împrejurimi. Au dispărut în timp ce se aflau la biserică – FOTO

Publicat acum

pe

Oamenii legii caută doi frați de 14 și 9 ani, care au plecat voluntar și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

În seara de 6 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost sesizați de către un educator, din cadrul unui centru rezidențial de tip familial, din Beclean, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00 cei doi minori, au plecat în mod voluntar în timp ce se aflau la biserica din apropierea casei, fără a mai reveni până în prezent.

Conform IPJ Bistrița, imediat după sesizare, polițiștii au desfășurat căutări pe raza orașului Beclean dar și a localităților Dej și Josenii Bârgăului, unde locuiesc părinții acestora.

Semnalmente RUSU FLORIN IOAN: aproximativ 1,60 metri înălțime, greutate aproximativ 45 de kg, păr șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi și bluză neagră și purta o pereche de pantofi sport.

Semnalmente RUSU FLORINA GABRIELA: aproximativ 1,45 metri înălțime, greutate aproximativ 35 de kg, păr șaten lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi și bluză roșie și purta o pereche de pantofi sport.

În aceste momente sunt continuate activitățile de căutare în teren de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției orașului Beclean și a Secțiilor de poliție Rurală 4 și 5, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, sprijiniți de jandarmi cât și de voluntari din cadrul comunității.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

ACTUALIZARE ora 11:00: ”Cei doi minori au fost găsiți”, a informat IPJ Bistrița.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER