Conectează-te cu noi

Eveniment

Misiune dificilă pentru pompierii dejeni! Au avut de scos un cal căzut într-o fosă septică – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Misiune dificilă pentru pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej! Un cal rămas nesupravegheat a căzut într-o fosă septică, într-o gospodărie de la marginea municipiului Gherla, aproape de varianta ocolitoare.

Totul s-a petrecut luni dimineață în jurul orei 8:30 la o casă de pe stradă Luncii, conform gherlainfo.ro. Proprietarul își făcuse în urmă cu un an un bazin subteran, cu o gură acoperită de un capac din lemn. Un cal care păștea în apropiere a călcat pe capac, acesta s-a rupt sub greutatea animalului, care a căzut în interior.

Au fost alertați pompierii de la SVSU Gherla și de la Detașamentul din Dej, care au intervenit cu o autospeciala de descarcerare pentru o misiune destul de dificilă, întrucât gura de la bazin era foarte îngustă.

Pompierii au fost nevoiți să spargă cu barosul bucați din tavanul din fier-beton, pentru a largi gaura. A sosit la locul evenimentului și un excavator de la ADP Gherla.

Calul a fost legat cu chingi, oamenii i-au acoperit capul cu o pătură și în cele din urmă a fost scos afară teafăr, cu ajutorul utilajului.

 

Sursa – gherlainfo.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER