Conectează-te cu noi

Eveniment

MOARTE STUPIDĂ în Dej. A căzut în cap și și-a frânt gâtul – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

moarte-cazut-in-cap-deces-1De o moarte stupidă a avut parte un bărbat de aproximativ 55 de ani din Dej. Acesta a căzut în cap și și-a rupt gâtul.

Nefericitul incident s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 06:45, pe strada Unirii din Dej. Bărbatul – îmbrăcat în pijamele și cu șlapi în picioare – se afla lângă un bar din zona ”Standard”, acolo unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Într-o clipă de neatenție, la întoarcerea spre casă, bărbatul s-a împiedicat și a căzut în gol, de la o înălțime de un metru, în apropierea scărilor localului. Zona respectivă se află sub nivelul trotuarului și nu este mărginită cu balustradă.

Un trecător a văzut cum s-a petrecut incidentul și a sunat la 112 pentru a cere ajutor. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de prim-ajutor – o ambulanță de la Dej și încă una, cu medic, de la Gherla – chemată în sprijin, dar și polițiștii dejeni.

Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, acesta rupându-și practic gâtul în urma căzăturii. Medicii l-au resuscitat aproape o oră, însă fără succes.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Dej pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER