Conectează-te cu noi

Politic

Morar Costan REACȚIONEAZĂ: ”Voi sesiza organele în drept” – VIDEO

Publicat acum

pe

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a reacționat după ce Dej24.ro a publicat, ieri, o înregistrare audio prin intermediul căreia mai mulți dejeni au fost sfătuiți, telefonic, să nu îl mai voteze.

”Este revoltător faptul că de două zile cetățenii Dejului sunt hărțuiți cu apeluri telefonice  cu numere ascunse prin care sunt transmise mesaje cu caracter electoral. Vorbim despre dreptul la viața privată, vorbim despre protecția datelor personale în timp ce populația unui întreg oraș este bombardată timp de două zile cu apeluri telefonice ale roboților electorali.

Îmi este greu să înțeleg, în primul rând ca om și cetățean cum lupta politică a putut ajunge la un nivel atât de jos. Îmi este greu să accept acest mod de a face politică, prin astfel de acțiuni josnice, lipsite de onestitate. Nu cred că am ajuns în punctul în care singurul mod de a câștiga puterea a rămas hărțuirea celor de la care vrei votul.

Este inadmisibil și fără precedent ca, sub protecția anonimatului, o persoană, sau un grup de persoane să lanseze atacuri și acuzații pe cât de grave pe atât de nefondate și care nu au nicio legătură cu realitatea. Fiind direct răspunzător și în același timp responsabil în cheltuirea banilor publici, vă asigur că la lucrările de pe Valea Chiejdului nu s-au cheltuit bani publici, ci s-au făcut exclusiv în sistem privat, aspect care a fost, de altfel, verificat de organele de control îndreptățite, neidentificându-se nicio abatere în respectarea legislației în vigoare.

Voi sesiza organele în drept cu privire la această acțiune de defăimare, lașă și fără nicio bază reală îndemnând totodată și cetățenii care consideră că le-au fost încălcate drepturile privind protecția datelor personale prin accesul la numerele lor de telefon din anumite baze de date speciale sau ale operatorilor de telefonie mobilă să se adreseze instituțiilor abilitate în acest sens.

Indiferent de atacuri, de jigniri, de calomnii și de mizerii aruncate în spațiul public, asigur dejenii că voi rămâne alături de ei și pentru ei. Acest lucru nu îl vor putea distruge oricât ar încerca”, a declarat primarul Morar Costan.

Citește și:

AUDIO – A început campania? Cetățeni din Dej, sunați cu număr ascuns și îndemnați să nu mai voteze Morar Costan

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER