Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Motocicliștii se adună, în weekend, la Cluj

Publicat acum

pe

Motocicleta mocociclisti Cluj Bike Fest parada

În perioada 27-29 mai, are loc întruniriea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România și nu numai.

Evenimentul „Bike Fest”, ajuns la a 19-a ediție, este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul ELDORADO Gilău, județul Cluj. Evenimentul va fi unul special: participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha Tenere, alături de alte premii puse în joc la tombolă.

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur – urcare pe varianta Zorilor – Observatorului – coborâre pe calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 – Calea Florești – Florești – Camping ELDORADO Gilău.

La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roți.

Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasa) care va pleca acasă cu (încă) o MOTOCICLETĂ!!!

Concertele de sâmbătă: UDDU, CASH, GUERILLAS, SHE WOLF, KONTHRAST, RED FLAME. Pe la miezul nopții, atmosfera va fi încălzită de câteva fete puse pe dezbrăcat

VINERI, 27 MAI, are loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar spre seară se pornesc 6 concerte rock, cu ZERO TOLERANCE, ALTAR, HOLLY MOTORS, BRONX, CRAZY PLUMBERS, GEKO.

Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER