Conectează-te cu noi

Sport

Municipiul Dej, capitala dansului sportiv pentru a 11-a oară, grație Cupei Latino Angels – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Municipiul Dej a devenit, pentru a 11-a oară, capitala dansului sportiv pentru o zi. În Sala Sporturilor a avut loc astăzi Cupa Latino Angels, eveniment sportiv devenit deja tradiție.

Peste 200 de perechi de dansatori din țară – care au concurat la 32 de categorii, în funcție de vârstă și nivel de pregătire – au răspuns ”prezent” invitației de a participa la cea de-a XI-a ediție a Cupei Latino Angels, eveniment sportiv devenit deja tradiție. Vals, quickstep, slowfox, tango, chacha, samba, rumba și passo doble – au fost cele opt stiluri de dans (standard și latino-americane) care au făcut spectatorii din Sala Sporturilor să se bucure de un adevărat spectacol de grație și culoare.

Concursul Național de Dans Sportiv s-a întins pe parcursul a 13 ore, iar dansatorii veniți din întreaga țara (cu vârste cuprinsă între 4 și 50 de ani) au dat tot ce au avut mai bun, pe parchet, pentru a se clasa pe podium și pentru a primi cupele, medaliile și diplomele pregătite de organizatori. Dacă până acum sportivii dejeni și-au demonstrat măiestria la alte concursuri naționale și internaționale, de data aceasta ei au evoluat în fața propriilor susținători, iar dejenii au venit în număr mare pentru a-i vedea și încuraja.

Competiția de dans a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels, amfitrionul acestui spectacol fiind – de la prima ediție și până acum – profesorul Alexandru Miheștean, ”secondat” de Vlad Pîslariu – campion mondial în anul 2013. Întrecerea din Sala Sporturilor – ajunsă la cea de-a XI-a ediție – s-a desfășurat sub egida Federației Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Preşedintele clubului Latino Angels şi organizatorul competiţiei, Alexandru Miheştean s-a declarat mulţumit de buna desfăşurare a concursului și a anunțat deja că se gândește la ediția din 2019. De asemenea, acesta a mulțumit pentru implicare Primăriei Municipiului Dej și Consiliului Local Dej (reprezentante de primarul Morar Costan și consilierul Gheorghe Giurgiu), precum și sponsorilor și tuturor părinților copiilor care fac parte din clubul său.

Nota bene: Pe cât de frumoasă a fost competiția în sine, pe atât de suburban a fost comportamentul unui ”oficial”, care – deranjat că jurnalistul Dej24.ro filmează sportivii, din apropierea sa -, a oprit efectiv una dintre finale și a întrerupt munca talentaților dansatori. Întrebat care este motivul pentru care nu se poate filma din respectiva zonă (deși i s-a menționat că e vorba de un partener media), pe un ton lipsit de bun-simț, oficialul s-a rezumat să spună că ”nu ai voie să filmezi de aici pentru că așa spun eu”, fără să explice care este într-adevăr ”problema” și din ce postură vorbește (cu mențiunea că în jur erau oricum și alți oameni care pozau sau filmau nestingheriți). Ulterior, un arbitru bine-voitor ne-a explicat de unde a venit ”frica” oficialului zelos: ”să nu cumva să fie filmate notele arbitrilor și puse pe internet…” (de parcă din tribune sau orice alt colț al sălii, cu zoom, nu s-ar putea face asta!). Poate că în alte părți se procedează așa, însă ”domnul oficial” (care nu este pentru prima dată la Dej) ar trebui să știe că jurnaliștii imortalizează doar prestațiile sportivilor – aflați, de altfel, în centrul atenției – și nu sunt nicidecum interesați de activitatea celor care notează sportivii…

Revenim cu rezultatele obținute de sportivii dejeni!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER