Conectează-te cu noi

Administraţie

Municipiul Dej urmează să primească aproape 900 mii lei de la CJ Cluj! Pe ce se vor duce acești bani

Publicat acum

pe

Consiliul Judeţean Cluj urmează să decidă astăzi, într-o şedinţă ordinară pe luna ianuarie, ce sumă de bani va fi repartizată municipiului Dej din impozitul pe venit.

Suma totală de care dispune Consiliul Județean Cluj în acest scop este de peste 54 de milioane de lei. Din această sumă, peste 18 milioane de lei sunt alocați pentru achitarea arieratelor, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală. Restul sumei, de aproximativ 36 de milioane, reprezintă sume de bani rămase nerepartizate din cota de 17,25%, după asigurarea bugetului minim de funcționare a instituției.

Dacă proiectul de hotărâre va rămâne în forma actuală, municipiul Dej ar urma să primească de la forul județean 895 mii lei. O bună parte din acești bani ar urma să fie folosiți pentru dotarea Colegiului Național „Andrei Mureșanu” cu o tablă electronică, în valoare de 8 mii lei, diferite dotări la Școala Gimnazială Nr.1, în valoare de 14 mii lei, dotări la Grădinița cu program normal „Piticot”, în valoare de 6 mii lei, dotări la Grădinița cu program prelungit „Piticot”, în valoare de 6 mii lei, dotări la Grădinița cu program normal „Lumea Piticilor”, în valoare de 6 mii lei, amenajare curte grădinița Viile Dejului, dar și strada până la obiectiv, în valoare de 10 mii lei.

Ședința ordinară a deliberativului județeanva avea loc astăzi, cu începere de la ora 13:00, în Sala de ședințe a instituției.

 

FOTO – Arhivă

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare