Conectează-te cu noi

Administraţie

Municipiul Dej urmează să primească aproape 900 mii lei de la CJ Cluj! Pe ce se vor duce acești bani

Publicat acum

pe

Consiliul Judeţean Cluj urmează să decidă astăzi, într-o şedinţă ordinară pe luna ianuarie, ce sumă de bani va fi repartizată municipiului Dej din impozitul pe venit.

Suma totală de care dispune Consiliul Județean Cluj în acest scop este de peste 54 de milioane de lei. Din această sumă, peste 18 milioane de lei sunt alocați pentru achitarea arieratelor, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală. Restul sumei, de aproximativ 36 de milioane, reprezintă sume de bani rămase nerepartizate din cota de 17,25%, după asigurarea bugetului minim de funcționare a instituției.

Dacă proiectul de hotărâre va rămâne în forma actuală, municipiul Dej ar urma să primească de la forul județean 895 mii lei. O bună parte din acești bani ar urma să fie folosiți pentru dotarea Colegiului Național „Andrei Mureșanu” cu o tablă electronică, în valoare de 8 mii lei, diferite dotări la Școala Gimnazială Nr.1, în valoare de 14 mii lei, dotări la Grădinița cu program normal „Piticot”, în valoare de 6 mii lei, dotări la Grădinița cu program prelungit „Piticot”, în valoare de 6 mii lei, dotări la Grădinița cu program normal „Lumea Piticilor”, în valoare de 6 mii lei, amenajare curte grădinița Viile Dejului, dar și strada până la obiectiv, în valoare de 10 mii lei.

Ședința ordinară a deliberativului județeanva avea loc astăzi, cu începere de la ora 13:00, în Sala de ședințe a instituției.

 

FOTO – Arhivă

Administraţie

Primăria Dej: LICITAȚIE pentru parcări nou amenajate pe strada Unirii

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe str. Unirii, BL. D10 și A8.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 19 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 29 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 30 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

ANUNȚ: Se închiriază PARCĂRI pe trei străzi din municipiul Dej. Vezi unde

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada ZEFIR.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 17 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 25 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 26 octombrie 2018, ora 1100.

De asemenea, Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe străzile Luceafărului și Crângului bl. T10.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 18 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 26 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 29 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

Dej | LICITAȚIE pentru închirierea parcărilor nou amenajate pe strada Orizont

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada Orizont, în spatele blocului D1.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 16 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 24 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 25 octombrie 2018, ora 1100

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare