Conectează-te cu noi

Sport

Municipiul Dej va fi reprezentat la cel mai mare concurs internațional de dans sportiv

Publicat acum

pe

Clubul de dans sportiv Latino Angels Dej, înființat în anul 2000, are în prezent 40 de copii și juniori, mulți dintre aceștia obținând performanțe deosebite la concursurile naționale și internaționale.

Anul acesta, sportivii pregătiți de antrenorul Vlad Pîslariu au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor de premiere, după cum urmează:

  • COZMUȚĂ ANDREI – TĂMAȘ ANDREEA au obținut la Campionatul Național al României de 10 dansuri, titlul de campioni naționali la categoria 6-9 ani, iar la secțiunea open, locul 3 standard și locul 3 latino.
  • POP BOGDAN – LECHINȚAN  MARA au obținut titlul de vicecampioni la 10 dansuri, iar la Campionatul Național al României, titlul de vicecampioni la latino si locul 3 standard, categoria 10 ani.
  • KIS ROBERT – SUCIU ADRIANA s-au clasat pe locul 3 la Campionatul Național al României la categoria 14-15 ani standard.
  • IPATE MATEO – STELEA SONIA au ocupat un binemeritat loc 8 în semifinalele Campionatul Național al României la categoria 14-15 ani standard.
  • PĂSCAR PAUL – RAFA MĂDĂLINA s-au clasat pe locul 6 în finala Campionatul Național al României la categoria 12-13 ani, secțiunea standard și pe locul 4 la Campionatul Național de 10 dansuri.

În acest an, în perioada 4 – 11 august, patru dintre perechile menționate vor participa și vor reprezenta municipiul Dej și România la Internațional German Open Championship 2018 Stuttgart, considerat cel mai mare concurs de dans sportiv la nivel internațional la care vor participa aproximativ 5000 de perechi din 57 de țări.

Sportivii de la C.D.S. LATINO ANGELS reprezintă Romania la Stuttgart datorită rezultatelor obținute la Campionatul Național al României organizat de Federația Română de Dans Sportiv.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER