Conectează-te cu noi

Politic

Nicuşor Dan a demisionat din USR, partidul pe care l-a fondat

Publicat acum

pe

Nicuşor Dan şi-a anunţat joi demisia din partidul pe care l-a fondat şi condus, Uniunea Salvaţi România, nefiind de acord cu decizia Biroului Naţional al partidului de a nu susţine revizuirea Constituţiei în sensul definirii familiei ca uniunea dintre bărbat şi femeie, potrivit Mediafax.

Nu e nimic dramatic. E o construcţie cu mulţi oameni în care a apărut o majoritate care vrea să meargă într-o direcţie. Eu nu cred că direcţia e bună„, a declarat Nicuşor Dan.

Acesta a precizat că nu a fost o decizie de moment.

În şedinţa de duminică mi-am anunţat colegii de decizia mea, dacă votul va fi aşa cum a fost. Am revenit ieri cu un mail„, a mai spus Nicuşor Dan, care recunoaşte că ar fi amânat anunţul dacă decizia sa nu ar fi fost făcută publică de alţi colegi.

Azi, de la ora 14, la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor, voi susţine o conferinţă de presă în care voi detalia şi voi explica demisia mea din USR„, a anunţat anterior Nicuşor Dan pe Facebook.

Deputatul USR Dan Barna a declarat, miercuri, că Nicuşor Dan nu a fost de acord cu decizia Biroului Naţional de a nu susţine modificarea revizurii Constituţiei şi a anunţat că va demisiona.

A fost o şedinţa în care spiritele s-au încins destul de mult. În urma ei a fost o decizie a Biroului Naţional de poziţionare împotriva modificării Constituţiei. Nicuşor Dan a precizat că nu este de acord cu acestă poziţionare şi în acest context s-au spus multe lucruri. Nu există o demisie înregistrată„, a declarat deputatul Dan Barna, la solicitarea Mediafax.

Solicitat să precizeze dacă Nicuşor Dan a declarat în şedinţă că va demisiona din funcţia de conducere a partidului, Barna a răspuns că „este unul dintre aspectele exprimate în cadrul discuţiilor„.

 

Sursa – Mediafax.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER