Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Noaptea Europeană a Muzeelor a avut loc și la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

....

Muzeul Municipal Dej, prin Galeria de Artă a Municipiului Dej, a organizat sâmbătă, în intervalul orar 18-23, Noaptea Europeană a Muzeelor.

....

Activitatea a debutat cu un cuvânt de bun venit din partea organizatorului – prof. Constantin Albinetz, Șef Serviciu Cultură și mesajul primarului Morar Costan.

Evenimentul a oferit celor care au trecut pragul Galeriei de Artă Dej ocazia de a admira expoziția semnată de Sabina Purcariu, „Călătorii spirituale”, precum și posibilitatea de a picta sau desena, alaturi de membrii Cercului de pictură „Elena Szervaczius” a Colegiului Național „Andrei Mureșanu”. Elevii au primit câte o pânză de pictură și în atmosfera Galeriei de artă au pictat câte un tablou. Tablourile rezultate se vor constitui într-o expoziție vernisată cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor. Elevii au fost îndrumați de profesorii coordonatori, Bogdan Anca și Robert Gall, să dezvolte o gândire creativă şi să se exprime liber, folosind diferite procese de exprimare plastică.

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER