Conectează-te cu noi

Naţional

Noi decese din cauza coronavirusului. Bilanţul ajunge la 85 în ţară

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Alte trei decese au fost înregistrate în România, din cauza coronavirusului, fiind vorba despre pacienţi din Bucureşti şi Timiş. Bilanţul ajunge astfel la 85 de morți în ţara noastră.

Potrivit GCS, este vorba de o femeie de 54 ani, din Bucureşti, care a murit la 45 de minute după ce s-a prezentat la UPU.

„Bolnava a decedat la 45 de minute după prezentare în UPU- SUU Bucureşti (prezentare în 29.03.2020 ora 23:45 decedat în 30.03.2020 la 0:15). Confirmată cu COVID-19 în 30.03.2020. Bolnava a mai avut internări în SUUB în perioada 03.03-10.03.2020 în Secţia de Medicină Internă şi în perioada 10-26.03.2020, în Sectia de Chirurgie toracică. Pacienta era cunoscută cu Neoplasm ovarian în stadiu terminal. Conform informaţiilor primite de la SUUB în această perioadă pacienta nu a prezentat nicio patologie infecţioasă”, a transmis GCS.

Al doilea deces anunţat miercuri este al unui bărbat de 85 ani, din judeţul Timiş. Acesta a fost internat în Spitalul Clinic Militar Timişoara în data de 23 martie, iar primul test a ieşit negativ pentru COVID-19 în 25 martie. În cursul nopţii de 26 spre 27 martie, starea acestuia s-a deteriorat, a fost transferat in ATI, unde i-au fost recoltate noi probe şi a fost confirmat cu noul coronavirus în 27 martie. În aceeaşi zi, bărbatul a fost transferat în ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase V. Babeş Timişoara. Acesta suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială, fibrilatie atrială paroxistică, insuficienţă renală cronică şi Alzheimer. Decesul a fost înregistrat marţi.

De asemenea, a murit o femeie de 63 ani, din Bucureşti. Aceasta a fost internată în ATI la INBI Matei Balş în 23 martie, intubată, ventilată. Ea a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus în 24 martie.

Aceasta făcea dializă, şi, potrivit GCS, a intrat în contact cu un caz confirmat de COVID-19 la un centru privat de dializă. Ea mai suferea de CIC, HTA, boală renală cronică şi hipotiroidism. Decesul a fost înregistrat miercuri.

Conform GCS, numărul total al deceselor înregistrate în România la pacienţi confirmaţi cu COVID-19 ajunge la 85.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER