Conectează-te cu noi

Sport

Noi medalii importante pentru sportivii clubului Budokan Ryu – FOTO

Publicat acum

pe

karate Budokan Ryu Cupa Napoca (9)

Sâmbătă a avut loc la Cluj-Napoca cea de-a doua ediție a Cupei Napoca Junior, competiție de karate dedicată copiilor până în 12 ani.

Concursul a fost organizat de CS Poli Karate Cluj Napoca, sub egida Federației Române de Karate WKC. Competiția a reușit să adune peste 250 de copii, reprezentând 14 cluburi din țară, care s-au întrecut la probele de măiestrie (kata) și luptă (kumite), atât la individual, cât și la echipe.

Sportivii Clubului Budokan Ryu s-au întors de la această competiție cu numeroase medalii – 3 de aur, 3 de argint și 6 de bronz, după cum urmează:

Medalii de aur au obținut NEMETI MADALINA și GHENEA DARIUS la kumite individual, iar la echipe VADEAN CATALIN, CICIOVEAN LUCA și ROMAN RADU.

Medalii de argint au obținut ORBAN REBEKA și SALISTEAN FLAVIA la kumite individual, iar la echipe DANGA DENIS, MANGIUREA IONUT și MOGA LUCA.

Bronzul a fost adus acasă de către VADEAN CATALIN la individual și de către echipele formate din COSTEA ALEXIA-NEMETI MADALINA-GHEORGHIU IULIA; ORBAN REBEKA-GHENEA DENISA-NEMETH NICOLE și TOTH BIANCA-CELSIE ISABELLA-SALISTEAN FLAVIA.

Antrenorii și instructorii clubului (Paula Grosan, Lorand Albert, Dorin Panescu și Bogdan Savu) doresc sa îi felicite pe toți sportivii care au participat la această competiție și să mulțumească sponsorilor, autorităților locale și colaboratorilor pentru sprijinul acordat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER