Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Noi premii obținute de elevii Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej

Publicat acum

pe

Colegiul National Andrei Muresanu Dej

Mai mulți elevi ai Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej s-au întors cu mențiuni de la un concurs desfășurat recent în Baia Mare.

Este vorba despre Concursul Interjudețean ”Tinere Speranțe”, de la Baia Mare, unde la proba pe echipe au obținut mențiune elevii Tudor Bote, Mira Petric și Raul Pop (prof. Camelia Magdaș) din clasa a VII-a. Tot cu mențiune s-au întors la Dej și Luca Besa, Anda Domșa-Stână și Dariana Roman, toți elevi în clasa a VIII-a (prof. Alina Găldean).

Și la proba individuala, elevii Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej au obținut tot mențiuni (Raul Pop, Tudor Bote – clasa a VII-a și Luca Besa, Anda Domșa-Stână și Dariana Roman – clasa a VIII-a).

De asemenea, tot în această perioadă, mai mulți școlari ai colegiului din Dej au participat la Sesiunea de Comunicări Științifice ”Față-n față cu adevărul”. La competiția la care s-au înscris nu mai puțin de 228 de elevi, Iulia Pușcașu și Mihai Gheorghe (clasa a X-a) s-au clasat pe prima poziție a podiumului, iar Sergiu Bărbos și Florin Bonta (clasa a XII-a) au reușit să ocupe locul II (prof. Eugen Jecan).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER