Conectează-te cu noi

Eveniment

NOI RESTRICȚII în Dej. În WEEKEND se va circula doar până la ora 20, magazinele se închid la 18

Publicat acum

pe

Guvernul a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Având în vedere că în municipiul Dej rata incidenței a ajuns la 7,19, vom avea parte de noi măsuri.

Astfel, vineri, sâmbătă și duminică se reduce intervalul de circulaţie până la ora 20, în localităţile în care incidenţa este peste 4 la mia de locuitori şi mai mică de 7,5 la mie (cum este în prezent cazul Dejului – 7,19). Unde incidenţa este peste 7,5 la mie, va fi redus intervalul de circulaţie până la ora 20 pe toată durata săptămânii.

Magazinele se vor închide la ora 18 în localităţile unde rata de infectare este peste 4 la mie şi sub 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, iar acolo unde este de peste 7,5 la mie măsura este aplicată pe toată durata săptămânii.

”Operatorii economici care nu respectă regulile vor fi închiși”, au transmis autoritățile, care au mai precizat că ”delivery la domiciliu nu a fost interzis, continuă”.

Activitatea în sălile de fitness va fi suspendată în localităţile unde incidenţa este de peste 4 la mie.

Pentru noaptea de 3 aprilie spre 4 aprilie se va permite circulația persoanelor în intervalul orar 20:00- 02:00 pentru participarea la slujbele religioase cu ocazia Paștelui Catolic. La fel și pe 27 și 28 martie, pentru sărbătoarea Pesah. În ceea ce privește Paștele Ortodox, reglementarea va apărea în următoarea hotărâre de guvern.

Declarația pe propria răspundere este necesară doar după ora 20, nu de la ora 18.

Noile restricții vor intra în vigoare duminică, 28 martie.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER