Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Noțiunile de prim-ajutor în cazul unui accident, ”predate”, mâine, de studenții mediciniști din Cluj

Publicat acum

pe

Voluntarii proiectului „Road Safety” – studenţi ai Facultății de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie “Iuliu Haţieganu” vor fi prezenți mâine, 19 mai, în parcarea VIVO Cluj-Napoca și vor simula un accident rutier. Proiectul are că scop însuşirea la nivelul populaţiei a noţiunilor de prim ajutor şi a măsurilor ce trebuie luate în cazul unui astfel de eveniment.

”Din păcate, peste 70% dintre români nu știu cum ar trebui să procedeze într-o situație de urgență. Pentru a reduce acest procent, studenții mediciniști din Cluj vor organiza o simulare de accident rutier duminică în parcarea de la VIVO! Cluj-Napoca, de la ora 12.

Importanţa cunoașterii noțiunilor de prim-ajutor în cazul unui accident rutier pote face diferența dintre viață și moarte. Vino şi învață aceste noțiuni de la voluntarii proiectului „Road Safety” – studenţi ai Facultății de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca!

Proiectul are că scop însuşirea la nivelul populaţiei a noţiunilor de prim ajutor şi a măsurilor ce trebuie luate în cazul unui accident rutier. Pentru îndeplinirea acestui scop, proiectul și-a început activitatea prin prezentarea noțiunilor de prim-ajutor în liceele și facultățile din Cluj.

Duminică, 19 mai, toți cei care doresc sunt așteptați în parcarea Vivo! Cluj-Napoca, în dreptul porții IV unde, începând cu ora 12, va fi organizată simularea unui accident rutier, evenimentul desfășurându-se pentru al treilea an consecutiv.

Ulterior, doritorii pot participa la cursul oferit de voluntarii proiectului “Road Safety” în parteneriat cu cadrele medicare ale SMURD și Serviciului de Ambulanţă Cluj.

Și tu poți face diferența!

Va așteptăm într-un număr cât mai mare!”, transmit organizatorii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER